Mijn favorieten

Over ons

Team
Met twee personen is ons team klein te noemen. Dat maakt ons bereikbaar en flexibel. Allebei vinden we dat wij het leukste vak hebben gekozen en daar gaan wij helemaal in op. Wij zijn open en eerlijk, dus ook naar u toe. Wij willen doorgaan waar het even lijkt te haperen en gaan ervoor om uw dromen na te jagen. Er is namelijk vaak meer mogelijk dan aanvankelijk lijkt. Als uw dromen dan toch niet bereikbaar blijken, mag u van ons een eerlijk en duidelijk advies verwachten.

Netwerk van experts
Door onze expertises samen te smeden, kunnen wij meer voor u betekenen. Mochten we op een bepaald gebied tekort schieten in kennis, ervaring of vaardigheid, dan vallen we terug op ons netwerk van experts. We zijn per slot van rekening niet overál in thuis. Zolang we dat erkennen, kunnen we de kwaliteit vasthouden en dat komt u ten goede. Ook hierover praten we open met u; geen verrassingen.

Collega’s en partners
Onze integriteit mag nooit ter discussie staan. Het komt voor dat wij als collega’s en partners te dicht komen bij (de schijn van) belangenverstrengeling. Ook in die gevallen zullen wij externe vakmensen inschakelen en dat vertellen wij u natuurlijk tijdig.

 

Van 't Erve Wonen

Kantoor Vestiging Van 't Erve Wonen

Adresgegevens

Schuttersweg 97
7314 LE Apeldoorn
KvK nummer: 66108764
BTW nummer: NL856397969B01
9:00 - 17:30 uur